Admitere10

teste pentru admitere de nota 10

Teste din Istoria Românilor, Biologie, Limba Română, Limba Engleză - toate într-o singură aplicație!

Admitere10 este disponibilă în Apple Store Admitere10 este disponibilă în Google Play

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea examenului de Admitere la Medicină, Poliție, Drept sau Limbi străine."

Aplicația Admitere10 este realizată de un grup de profesori și programatori. Conținutul testelor este în conformitate cu cerințele școlare ale învățământului liceal din România și al examenelor de admitere la Facultăți de profil (Medicină, Poliție, Drept, Limbi străine).

Admitere10 - prețuri module

Sistem Preț
Cod EDU10   17.85 RON
GooglePlay / AppleStore 19.99 RON
SMS 5.95 €

Prețurile includ TVA

Testele se pot parcurge în modul învățare sau testare. În modul ÎNVĂȚARE nu se ia în considerare timpul alocat unui răspuns, iar după fiecare întrebare corectitudinea răspunsului se verifică imediat. În modul TESTARE timpul de răspuns este limitat, scorurile obținute se calculează în funcție de răspunsul oferit și timpul folosit, iar istoricul scorurilor este disponibil utilizatorului și, la cerere, poate fi făcut public.

Aplicația Admitere10 se poate descărca și instala pe orice platformă mobilă. După descărcare și instalare, este nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza ultima versiune a conținutului. Rularea testelor presupune, de asemenea, existența unei conexiuni la internet.

Pe scurt, aplicația Admitere10 cuprinde în cele 4 secțiuni:

Aplicația se adresează în mod deosebit elevilor și studenților din România, dar și profesorilor acestora, care sunt interesați în cunoașterea, exersarea sau rememorarea informației specifice disciplinelor folosite la examenele de admitere unde se cer teste grilă (Facultățile de Medicină, Poliție, Drept, Limbi străine etc.).

Versiunea FREE cuprinde o listă completă cu toate domeniile acoperite, însă accesul este limitat numai la o parte dintre acestea.

Versiunea FULL a fiecărui modul în parte poate fi activată fie prin achiziționarea unui cod EDU10 de pe site   sau prin SMS, precum și prin sistemul pus la dispoziție de platformele AppleStore și GooglePlay.

Succes la Admitere10!

Ce au spus utilizatorii despre aplicația Admitere10

23.03.2016 Hentzikampf Respect
Aplicația aceasta este un mod de lucru și de antrenare a celor care își doresc cu adevărat sa obțina note extraordinare. Este extraordinară și sper să apară și chimia printre acele materii. Minunată aplicație, respect!
1.03.2016 ing4prg Treabă bună. Felicitări!
Aplicație bine făcută. Răspunsurile la întrebări sunt corecte. Rulează fără probleme. Ai numai nevoie de o conexiune la internet. Îmi place și mă ajută la pregătirea examenului de Admitere. Felicitări încă o data!
21.03.2015 Vali Matei Baftă, faceți o treabă bună!
Intenționez să dau examenul la Academia de Poliție şi învăț mult mai repede şi uşor din aplicația dumneavoastră.