Română10 Gramatică

o gramatică de nota 10

Părţi de vorbire, părţi de propoziţie, propoziţii subordonate, definiţii, observaţii, explicaţii şi scheme de construcţie ale unor enunţuri după anumite cerinţe indicate - toate într-o singură aplicaţie!

Română10 Gramatică este disponibilă în Apple Store Română10 Gramatică este disponibilă în Google Play

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea testelor și a lucrărilor scrise precum și a evaluării de la finalul clasei a VIII-a la Limba Română."

Aplicația Română10 Gramatică este realizată de un grup de programatori și profesori de Limba Română și acoperă domeniile morfologie și sintaxă. Morfologia se divide în părți de vorbire flexibile și părți de vorbire neflexibile, în timp ce sintaxa vizează propoziţia și fraza. Una dintre caracteristicile acestei aplicații este faptul că încearcă să ofere explicații pe înțelesul tuturor elevilor, dorind prin aceasta să-i ajute să înțeleagă noțiunile de gramatică și nu doar să le memoreze. Sperăm că această aplicație va face ora de gramatică mai simplă și mai atrăgătoare.

Română10 Gramatică - versiune FULL

Sistem Preț
Cod EDU10   17.85 RON
GooglePlay / AppleStore 19.99 RON
SMS 5.95 €

Prețurile includ TVA

Pe scurt, aplicația Română10 Gramatică cuprinde în cele 262 lecții / categorii:

Aplicaţia se adresează în mod special elevilor de gimnaziu şi absolvenţilor de liceu care urmează să susţină un examen de admitere din gramatica Limbii Române, dar și profesorilor care sunt interesaţi de acest domeniu.

Versiunea FREE cuprinde o listă completă cu toate categoriile / lecțiile abordate, însă accesul este limitat la o parte din acestea.

Versiunea FULL poate fi activată fie prin achiziționarea unui cod EDU10 de pe site   sau prin SMS, precum și prin sistemul pus la dispoziție de platformele AppleStore și GooglePlay.

Succes la Română10 Gramatică!

Ce au spus utilizatorii despre aplicația Română10 Gramatică

26.09.2015 Viorel Sima Excelentă
O aplicație utilă pentru oricine dorește să vorbească limba română. Versiunea completă poate fi activată ulterior instalării pentru un preț decent direct din Google Play sau prin SMS.
24.02.2015 Its Sophie Faină aplicație :)
Te ajută mult să recapitulezi ceea ce faci la scoală.
21.02.2015 Lorena Rus Felicitări
E foarte bună.