Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 22 iulie 2019

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale StartQ Software SRL, cu sediul în Oradea, Henri Coandă 1, jud. Bihor, Romania, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în contextul utilizării paginilor de internet www.edu10.ro ("Site") și aplicațiile mobile Android / iOS aferente ("Aplicația").

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului sau al Aplicației, StartQ Software SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi: telefon, adresa de e-mail, id-ul device-ului pe care folosiți Aplicația, Google Advertising ID-ul aferent Aplicației, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul sau Aplicația, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului sau Aplicației.
II.2. Dacă sunteți utilizator al Site-ului sau al Aplicației, StartQ Software SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului sau Aplicației, cum ar fi datele pe care le furnizați atunci când achiziționați coduri de activare.

III. Scopurile prelucrării

Dacă sunteți client al Site-ului sau al Aplicației, StartQ Software SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal astfel: Furnizarea datelor dvs. în acest scop este obligatorie. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dvs. în acest scop va însemna inabilitatea de a folosi Site-ul și Aplicația.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, StartQ Software SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dvs. pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care revin în sarcina StartQ Software SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).
În situația în care sunteți client puteți să vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator contactând StartQ Software SRL prin email la adresa contact@startq.com. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. Procesul de ștergerea al contului poate dura pâna la 30 de zile.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, StartQ Software SRL poate dezvălui datele dvs. către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină StartQ Software SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către StartQ Software SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@startq.com.