Termeni și condiții

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced sunt realizate de un grup de profesori de specialitate și programatori. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul gimnazial și liceal din România. În cazul în care utilizatorii doresc adăugarea și a altor secțiuni/lecții își pot exprima opiniile folosind formularul de mai jos.

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced sunt destinate elevilor și profesorilor oferindu-le posibilitatea parcurgerii și memorării lecțiilor specifice disciplinelor în cauză. Se pot descărca și instala pe orice platformă mobilă iOS sau Android fiind disponibile pe App Store, Google Play și Samsung Store. După descărcare și instalare, este nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza ultima versiune a conținutului.

Implicit, în versiunea FREE, aplicațiile au un număr limitat de lecții disponibile. Pentru a accesa toate lecțiile, trebuie făcut un upgrade la versiunea FULL, ceea ce necesită o plată aferentă. Utilizatorul poate alege fie sistemul de plată implicit oferit de App Store, Google Play sau Samsung Store, plata prin SMS, sau achiziționarea unor Pachete de activare.

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced sunt proprietatea autorilor ei. Pot fi folosite de orice utilizator și promovate prin orice mijloc de comunicare. Este interzis a se copia sau distribui aplicațiile sau conținutul lor fără acordul prealabil al autorilor.

 

Plata prin SMS (numai pentru Android)

În cazul în care alege plata prin SMS, utilizatorul trebuie să parcurcă următorii pași:

 

Pachete de activare (numai pentru Android)

Pachete de activare

Important: se va specifica aplicația pentru care se achiziționează pachetul ales!

Pachet Dispozitive Preț total Preț unitar
Team5 5 54.50 RON 10.90 RON
Team10 10 99.00 RON 9.90 RON
Team20 20 179.00 RON 8.95 RON
Team30 30 239.00 RON 7.96 RON

Atenție! Pachetele sunt valabile numai pentru Telefoane sau Tablete cu Android!

În cazul în care se dorește achiziționarea unuia sau a mai multor Pachete de activare pentru aplicațiile edu10.ro, trebuie parcuși următorii pași: