Termeni și condiții

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced, Cognitio RO sunt realizate de un grup de profesori de specialitate și programatori. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul gimnazial și liceal din România. În cazul în care utilizatorii doresc adăugarea și a altor secțiuni/lecții ne pot contacta prin email.

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced, Cognitio RO sunt destinate elevilor și profesorilor oferindu-le posibilitatea parcurgerii și memorării lecțiilor specifice disciplinelor în cauză. Se pot descărca și instala pe orice platformă mobilă iOS sau Android fiind disponibile pe App Store și Google Play. După descărcare și instalare, este nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza ultima versiune a conținutului.

Implicit, în versiunea FREE, aplicațiile au un număr limitat de lecții disponibile. Pentru a accesa toate lecțiile, trebuie făcut un upgrade la versiunea FULL, ceea ce necesită o plată aferentă. Utilizatorul poate alege fie sistemul de plată implicit oferit de App Store sau Google Play, sau achiziționarea unui COD de activare (prin SMS, sau de pe platforma edu10.ro).

Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced, Cognitio RO sunt proprietatea autorilor ei. Pot fi folosite de orice utilizator și promovate prin orice mijloc de comunicare. Este interzis a se copia sau distribui aplicațiile sau conținutul lor fără acordul prealabil al autorilor.

 

Despre codurile EDU10

Coduri EDU10

Modalitate de achiziționare Preț
Platforma edu10.ro 15 RON + TVA
SMS 5 € + TVA

Atenție! Codurile EDU10 pot fi folosite numai pentru modulele care oferă această posibilitate de activare.

Codurile EDU10 pot fi achiziționate de pe platforma edu10.ro, sau prin SMS. Odată achiziționat acesta poate fi folosit pentru activarea oricărui modul care oferă această opțiune din cadrul aplicațiilor edu10.ro.

 

În cazul în care codul EDU10 este achiziționat prin SMS, utilizatorul trebuie să parcurcă următorii pași: