Istorie10

istoria României de nota 10

Popoare și spații istorice; Oamenii, societatea și lumea ideilor; Statul și politica; Relațiile internaționale - toate într-o singură aplicaţie!

Istorie10 este disponibilă în Apple Store Istorie10 este disponibilă în Google Play

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea testelor și a examenului de Bacalaureat sau de Admitere la materia Istoria României."

Aplicația Istorie10 este realizată de un grup de programatori și profesori de Istorie. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul liceal din România. Una dintre caracteristicile acestei aplicații este faptul că încearcă să ofere explicații pe înțelesul tuturor elevilor, dorind prin aceasta să-i ajute să înțeleagă istoria României și nu doar să memoreze date și evenimente. Sperăm că această aplicație va face ora de istorie mai simplă și mai atrăgătoare.

Istorie10 - versiune FULL

Sistem Preț
Cod EDU10   17.85 RON
GooglePlay / AppleStore 19.99 RON
SMS 5.95 €

Prețurile includ TVA

Aplicaţia se adresează în mod special elevilor și absolvenţilor care urmează să susţină un examen de Admitere din Istoria României, dar și profesorilor care sunt interesaţi de acest domeniu.

Versiunea FREE cuprinde o listă completă cu toate categoriile / lecțiile abordate, însă accesul este limitat la o parte din acestea.

Versiunea FULL poate fi activată fie prin achiziționarea unui cod EDU10 de pe site   sau prin SMS, precum și prin sistemul pus la dispoziție de platformele AppleStore și GooglePlay.

Succes la Istorie10!

Ce au spus utilizatorii despre aplicația Istorie10

28.03.2016 Fluffy Unicorn Foarte bună.
Excelentă aplicație, foarte utilă. Cuprinde toate lecțiile de istorie din programa școlara pentru bacalaureat.