Istorie10

istoria României de nota 10

Popoare și spații istorice; Oamenii, societatea și lumea ideilor; Statul și politica; Relațiile internaționale - toate într-o singură aplicaţie!

Istorie10 este disponibilă în Apple Store Istorie10 este disponibilă în Google Play

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea testelor și a examenului de Bacalaureat sau de Admitere la materia Istoria României."

Istorie10 - Activare individuală

Sistem Dispozitive Preț total Preț unitar
GooglePlay -- 9.90 RON +TVA --
AppleStore -- 3.99 € --
SMS (Android) 2 5 € +TVA 2.5 € +TVA

Prețurile sunt finale.

Aplicația Istorie10 este realizată de un grup de programatori și profesori de Istorie. Conținutul se bazează pe programa analitică valabilă în învățământul liceal din România. Una dintre caracteristicile acestei aplicații este faptul că încearcă să ofere explicații pe înțelesul tuturor elevilor, dorind prin aceasta să-i ajute să înțeleagă istoria României și nu doar să memoreze date și evenimente. Sperăm că această aplicație va face ora de istorie mai simplă și mai atrăgătoare.

Aplicaţia se adresează în mod special elevilor și absolvenţilor care urmează să susţină un examen de Admitere din Istoria României, dar și profesorilor care sunt interesaţi de acest domeniu.

Istorie10 - Pachete de activare

(pentru Telefoane sau Tablete cu Android)
Pachet Dispozitive Preț total Preț unitar
Team5 5 54.50 RON 10.90 RON
Team10 10 99.00 RON 9.90 RON
Team20 20 179.00 RON 8.95 RON
Team30 30 239.00 RON 7.96 RON

Prețurile sunt finale și nu se aplică TVA.

Versiunea FREE cuprinde o listă completă cu toate categoriile / lecțiile abordate, însă accesul este limitat la o parte din acestea.

Versiunea FULL poate fi activată fie prin sistemul pus la dispoziție de platformele AppleStore și GooglePlay, sau prin folosirea unui Cod de activare. Acest Cod de activare se poate obține folosind sistemul de plată prin SMS (numai pentru dispozitive cu Android), sau prin achiziționarea unor Pachete de activare ce se pot folosi pe un număr corespunzător de dispozitive Android.

În vederea achiziționării unuia dintre aceste pachete, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de mai jos.

Succes la Istorie10!

Ce au spus utilizatorii despre aplicația Istorie10

28.03.2016 Fluffy Unicorn Foarte bună.
Excelentă aplicație, foarte utilă. Cuprinde toate lecțiile de istorie din programa școlara pentru bacalaureat.