Mate10 Gimnaziu

matematică de nota 10 - varianta pentru gimnaziu

Formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, algoritmi, exemple - toate într-o singură aplicație!

Mate10 Gimnaziu este disponibilă în Apple Store Mate10 Gimnaziu este disponibilă în Google Play

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea examenului de Capacitate sau a tezelor și lucrărilor la Matematică."

Aplicația Mate10 Gimnaziu este realizată de un grup de profesori și programatori și acoperă disciplina Matematică predată în clasele V-VII din învățământul gimnazial. Una dintre caracteristicile specifice acestei aplicații este "Memoratorul", un instrument prin care se pot testa cunoștințele, rezultatul formulelor matematice fiind afișate la acțiunea utilizatorului. Acesta are posibilitatea activării sau dezactivării Memoratorului pe pagina de Setări, sau pe fiecare lecție în parte.

Mate10 Gimnaziu - versiune FULL

Sistem Preț
Cod EDU10   17.85 RON
GooglePlay / AppleStore 19.99 RON
SMS 5.95 €

Prețurile includ TVA

Pe scurt, aplicația Mate10 Gimnaziu cuprinde în cele 210 lecții / categorii:

Aplicația se adresează în mod deosebit elevilor și studenților din România, dar și profesorilor acestora, care sunt interesați în cunoașterea, exersarea sau rememorarea informației specifice disciplinei Matematică predată și învățată în învățământul gimnazial din România.

Versiunea FREE cuprinde o listă completă cu toate categoriile / lecțiile abordate, însă accesul este limitat la o parte din acestea.

Versiunea FULL poate fi activată fie prin achiziționarea unui cod EDU10 de pe site   sau prin SMS, precum și prin sistemul pus la dispoziție de platformele AppleStore și GooglePlay.

Succes la Mate10 Gimnaziu!

Ce au spus utilizatorii despre aplicația Mate10 Gimnaziu

25.06.2015 Ionel Tudor Felicitări!
Am luat 10 la mate cu aplicația.